Jõuludejärgne paks lumi tõi poodi kogu kesklao kelguvaru

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et Viljandi Centrumi Rademari poest said kelgud suure lume aegu ruttu otsa, toodi siia kõik Rademari kesklaos olnud viis kelku.
Et Viljandi Centrumi Rademari poest said kelgud suure lume aegu ruttu otsa, toodi siia kõik Rademari kesklaos olnud viis kelku. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui aasta eest müüsid Viljandi spordipoed suuskadest ja kelkudest rohkem jalgrattaid, siis praeguseks on vaat et suur osa eelmise talve kelgu- ja suusamüügi tulemused ületatud.

Seda tõdes ka Viljandi Centrumi Rademari kaupluse klienditeenindaja Raido Roman. Tema sõnutsi ületas detsembri müügitulemus 2013. aasta detsembri oma tunduvalt. Et 2014. aasta esimestel kuudel lund mäletatavasti peaaegu polnudki, on läinud kuu müügitulemus aidanud katta ka poe toonast müügimiinust.

Kelke hakati selles poes müüma novembri keskpaigast. «Õnneks oli kelkude sissevõtmine hästi ajastatud. Kohe, kui lumi maha tuli, oli neid pakkuda,» lausus Roman.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles