Viljandi OTT valmistub kohaliku toidu laadaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
10. jaanuaril kutsub toiduvõrgustik OTT kõiki Sakala keskusesse laadale ja seminarile.
10. jaanuaril kutsub toiduvõrgustik OTT kõiki Sakala keskusesse laadale ja seminarile. Foto: Marko Saarm / Sakala

Uue aasta teisel nädalavahetusel, 10. jaanuaril kutsub toiduvõrgustik OTT kõiki puhta, tervisliku ja eelkõige kohaliku toidu austajaid Viljandisse Sakala keskusesse laadale ja seminarile «Globaalpohmelus ja kohalik toit ehk Kuidas keerulistel aegadel söönuks saada».

Seminaril astub üles raamatu «Globaalpohmelus» autor Kaupo Vipp, Viljandi mahetoidumeka Rohelise Maja poe ja kohviku peremees Enn Onni ning maamajanduse infokeskuse maaeluvõrgustiku esindajad. Lisaks seminarile on avatud Eesti OTT-i toidvõrgustikku kuuluvate tootjate laat, kus on garanteeritud laadamelu ja kohaliku toidu koorekiht. Päeva juhib Kolga OTT-i liige Emil Rutiku.

OTT tähendab Otse Tootjalt Tarbijale. Selles võrgustikus käib kaubavahetus kaubakohtumistel ning vahendajat pole. Esimene OTT asutati 2009. aastal Kuusalus ja praeguseks on Eestis 12 OTT-i toiduvõrgustikku. Eesti OTT on 2014. aastal ellu kutsutud kodanikeühendus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles