Anu Ennok võitis Soome karika

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok tuli Salo LP Viesti naiskonna koosseisus Soome karikavõitjaks.
Anu Ennok tuli Salo LP Viesti naiskonna koosseisus Soome karikavõitjaks. Foto: Erakogu

Pühapäeval tuli Anu Ennok Salo LP Viesti naiskonna koosseisus Soome karikavõitjaks, kui finaalis alistati 3:1 Hämeenlinna PK. Salo naiskond kaotas kohtumise avageimi, kuid järgmistes oli tema ülekaal kodusaalis mänginud vastaste suhtes veenev.

Salo naiskonnale oli see kaheksas Soome karikavõit, kuid teist hooaega selles klubis pallivale Ennokile esimene, sest mullu jäi naiskonna hiilgavat hooaega tumestama just karikafinaalis saadud 0:3 kaotus LP Kangasalalt.

Anu Ennok oli finaalmängus 16 punktiga oma naiskonna paremuselt teine punktitooja.

«Tegin suhteliselt jama mängu, eriti rünnakul. Aga vastuvõtul ja kaitses sain hästi hakkama,» vahendas viljandlanna sõnu Eesti võrkpalliliidu internetiväljaanne.

Võrkpalluri sõnul kaotas finaalikohtumise võitjasoosik avageimi rohkete omavigade tõttu ning soovida jättis ka palling. «Teisest geimist hakkas meie mäng rohkem toimima ja lõpuks võitsime kindlalt. Saime täna vaid kolm blokki, seda on ikka maru vähe,» lausus ta.

Soome meeste karikavõistluste finaalis alistas Kokkolan Tiikerit 3:1 Vammalan Lentopallo. Viimati nimetatu oli väga tasavägiselt kulgenud poolfinaalis 3:1 (-26, 23, 29, 29) üle Viljandimaa mehe Tauno Lipu koduklubist Loimaa Hurrikaani. Loimaa meeskonna teine sidemängija Tauno Lipp sekkus vahetusest mängu nii teises, kolmandas kui neljandas geimis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles