Tuleviku klubis rassitakse hooga mitmel rindel

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu FC Flora meeskonnas kaptenipaela kandnud Sander Post valis mitme klubi pakkumise seast kodulinna oma ning kuulub nüüd Viljandi Tuleviku esindusmeeskonda.
Mullu FC Flora meeskonnas kaptenipaela kandnud Sander Post valis mitme klubi pakkumise seast kodulinna oma ning kuulub nüüd Viljandi Tuleviku esindusmeeskonda. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

End Eesti jalgpalli tugevaimasse liigasse võidelnud Viljandi Tuleviku meeskond on juba mõnda aega rahmeldanud treeningutel ja klubi juhid on pidanud tagatubades võistkonna täienduse lootuses läbirääkimisi.

Detsembri lõpul andis Tulevik teada, et kodulinna naaseb 30-aastane Sander Post, andmaks oma panust kohaliku jalgpallielu arengusse.

Postile oli pakkumise teinud mitu Eesti tippmeeskonda, teiste seas valitsev Eesti meister Tallinna Levadia. Tema aga valis võimaluse kolida oma perega tagasi Viljandisse, et alustada elus uut peatükki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles