Peaaegu kolmandik koondislastest oli Viljandist

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nelja riigi turniiril Riias käisid Eesti koondise vormis väljakul ka Viljandi mängumehed Karl Roosna (vasakult), Rasmus Ots, Ott Varik, Robert Lõpp ja Kristo Voika ning peatreenerile oli abiks Viljandi HC juhendaja Marko Koks.
Nelja riigi turniiril Riias käisid Eesti koondise vormis väljakul ka Viljandi mängumehed Karl Roosna (vasakult), Rasmus Ots, Ott Varik, Robert Lõpp ja Kristo Voika ning peatreenerile oli abiks Viljandi HC juhendaja Marko Koks. Foto: Eesti käsipalli liit

Reedest pühapäevani Riias nelja riigi koondmeeskonna osavõtul peetud käsipalliturniiri Läti järel teise kohaga lõpetanud Eesti esinduse 16 mängijast viis olid pärit Viljandist, samuti oli peatreenerile abiks viljandlane Marko Koks.

Eestlased alustasid turniiri 35:27 võiduga Itaalia üle ja tegid seejärel kaks viiki: Soomega 24:24 ja Lätiga 22:22. Võidu teeninud Läti alistas esimesel päeval suurelt Soome ja teises voorus kahe väravaga Itaalia. Eesti järel oli kolmas Itaalia ja neljas Soome.

Eesti koondise peatreener, Põlvast pärit Rein Suvi jäi Riiast saadud kogemusega rahule. «Meil oli kolm eri iseloomuga mängu,» rääkis ta. «Itaaliaga tegime kohe edu sisse ja see kohtumine kujunes meile kergeks. Soome vastu jäime 4:12 kaotusseisu, aga tulime tänu korralikule tagaajamisele sellest välja. Läti vastu kogesime punkt-punkti-matšiga kaasas käivat võitlust.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles