Rajad ootavad lumelisa ja sõitjaid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile olid Viljandi järve ääres korralikud suusarajad, millel sai sõita nii klassikalises kui vabatehnikas.
Eile olid Viljandi järve ääres korralikud suusarajad, millel sai sõita nii klassikalises kui vabatehnikas. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühade ajal jätkus Viljandimaa rajameistritele tööd ja suusatajatele sõidurõõmu. Ehkki maad katab kohev lumevaip, on maakonna eri paigus avatud radade kvaliteet ebaühtlane.

Holstre-Polli tervisekeskuses on võimalik valida eri raskusastme ja pikkusega distantside vahel. Sealsete radade eest hoolt kandva Tiit Tammemäe sõnul jätab nende kvaliteet kohati siiski soovida. «Pärast masinaga lume kinnipressimist kipuvad muld ja pinnas kohati rajast välja ronima,» tõdes ta. «Vabatehnikat kasutades on siiski veidi mugavam sõita.»

Aga nagu Tammemäe ütles, saavad kõik soovijad oma sõiduisu sealses keskuses rahuldada ja sinna on oodatud needki, kel oma suusavarustust pole. «Meil on avatud laenutus ning võimalik on ka pesta ja riideid vahetada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles