Pikad pühad tõid lund ja suitsu

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval Mudiste külas kraavi külili paiskunud Hondas oli nii täiskasvanuid kui lapsi, kuid õnneks keegi neist viga ei saanud.
Laupäeval Mudiste külas kraavi külili paiskunud Hondas oli nii täiskasvanuid kui lapsi, kuid õnneks keegi neist viga ei saanud. Foto: Kenno Soo

«Mitte just päris hullumaja, aga parasjagu palju tööd siiski,» võttis päästeameti Viljandi päästepiirkonna juhataja Jüri Soovik äsjased pikad pühad kokku.

Jõulupühade ning neile järgnenud nädalavahetuse väljakutsete iseloomu kujundas enim suur lumesadu, mis muutis teeolud kõikjal maakonnas kehvaks. Nii võis siin-seal näha autosid, mis tee ääres kraavis väljasikutamist ootasid. Üks selliseid juhtumeid oli laupäeva pärastlõunal Imavere–Viljandi–Karksi-Nuia maantee 31. kilomeetril Mudistes, kus päästjatel tuli kraavi sattunud sõiduautol Honda eemaldada süttimisoht ning lükata see ratastele tagasi.

Kui enamasti pääsesid liiklusõnnetustesse sattunud inimesed pelgalt ehmatusega, siis kahe juhtumi puhul olid tagajärjed märksa raskemad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles