Iluprotseduure planeerisid kliendid juba kuu varem

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii nagu teistes Viljandi ilusalongides olid Christina klienditeenindajad pühadeaegsel pidustuste lainel graafiku tihedalt täis kirjutanud. Eriti hinnatud on need protseduurid, mis kohe välimuse särama löövad, kuid soovitakse näiteks ka massaaži.
Nii nagu teistes Viljandi ilusalongides olid Christina klienditeenindajad pühadeaegsel pidustuste lainel graafiku tihedalt täis kirjutanud. Eriti hinnatud on need protseduurid, mis kohe välimuse särama löövad, kuid soovitakse näiteks ka massaaži. Foto: Marko Saarm / Sakala

Jõulude ja aastavahetuspidustuste paiku on ilusalongides kibekiire tööaeg. Kliendid on kõikvõimalikke hooldusi ja iluprotseduure pühadeaega broneerinud juba novembris ning pole tavatu ka see, et tihe graafik salongiuksed kauem lahti hoiab.

«Täna oleme nagu tavaliselt kella seitsmeni kindlasti majas, aga võib-olla isegi tunnikese rohkem,» märkis ilusalongi Christina massöör Monika Rang esmaspäeval ning tähendas, et nuriseda küll millegi üle praegu ei saa. «Võib-olla aasta lõpus on ehk aegasid, aga muidu on kõik hästi täis.»

Ilu, mis on kohe näha

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles