Treener lisas varakult alguse saanud pillerkaarile lapiga kuldset läiget

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juubeldav publik seisis püsti, trummid põrisesid ja pasunad huilgasid. Samal ajal nühkis Marko Koks lapiga põrandat. Ennatlik kullavihm peatas kaheksa sekundit enne lõpusireeni viivuks mängu. Sestpeale tiksus aeg omasoodu – trallivad viljandlased enam kella peale ei mõelnud.

Pühapäeval Viljandi spordihoones asetleidnud Eesti käsipalli karikavõistluste finaalkohtumise võit oli käes. Ükskõik kui puhtaks võõrustajate treener Marko Koks saalipõranda viimaseks kaheksaks sekundiks ka nühkinud poleks – Viimsi esindusel polnud enam võimalik kaotusest välja vingerdada.

Viljandi HC meeskond tuli rahvast puupüsti täis spordihoones karikavõitjaks HC Viimsi / Tööriistamarketi 28:24 alistamisega. Päev varem oli ta hakkama saanud veelgi suurema vägitükiga: alistanud nelja tugevama turniiril ehk final four`is võimsa kaitse ja korraliku rünnakutegevusega 31:30 Põlva Serviti. Meenutada maksab ka varasemat triumfi, kui ta karikasarja veerandfinaalis kukutas konkurentsist mulluse karikaomaniku HC Kehra.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles