Sander Post naaseb kodulinna meeskonda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Post
Sander Post Foto: Mihkel Maripuu

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik andis teada, et on kutsunud tulevaks hooajaks oma meeskonda Sander Posti ja too on kutse ka vastu võtnud.

30-aastane mängumees naaseb kodulinna, et anda oma panus kohaliku jalgpallielu arengusse nii väljakul kui klubi kontoris. Mitme Eesti tippklubi pakkumise asemel valis Post võimaluse kolida oma perega tagasi Viljandisse, et alustada uut peatükki oma elus. Teiste seas tundis Posti vastu huvi valitsev Eesti meister Tallinna Levadia.

Möödunud hooajal oli Post FC Flora kapten. Oma karjääri jooksul on ta esindanud ka kolme välisklubi: Taanis Velje Boldklubis mängis ta keskkaitsjana, Hollandi ja Norra klubides Go Ahead Eagles ja Aalesund oli ta palgal ründajana.

Viljandi Tuleviku koosseisus tegi Sander Post viimati kaasa 2004. aastal. Eesti koondise eest on ta väljakul käinud kümme korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles