Politsei ja Kaitseliit uuendasid koostöölepet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lõuna politseiprefektuur

Viljandi politseijaoskond ja Kaitseliidu Sakala malev uuendasid täna koostöökokkulepet.

Tuleva aasta olulisemad punktid koostööleppes politsei poolelt on võimalus kaasata vajaduse korral kaitseliitlasi avalikku korda ja liiklusturvalisust tagama. Lisaks seegi, et Sakala malev osutab Viljandi politseijaoskonnale abi politsei ressursimahukate ürituste lahendamisel. Et ühistegevust reguleerib politsei ja maleva vaheline lepe, tähendab see võimalust kiiremini toimuvale reageerida.

Leppe kohaselt kavandatakse ka koostööüritusi Naiskodukaitse ja politsei naisühenduse vahel, Viljandimaa jõustruktuuride turniiri võrkpallis ning politseinike osalust Sakala maleva korraldatavates laskevõitlustes. Lisaks pakub politsei Sakala malevale kaasabi 23. juunil maakaitsepäeva planeerimisel ja elluviimisel. Endiselt korraldatakse ühiseid õppepäevi ja täiendusõpet abipolitseinikele ning aasta lõpu poole korraldatakse ühisõppus Viljandi politseijaoskonna ja Sakala maleva koosseisule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles