Abja kodused lapsed lustisid jõuluvanaga

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abja laste jõulupidu.
Abja laste jõulupidu. Foto: Jaan Pääsuke

Abja kodustele lastele valla poolt korraldatud jõulupidu peeti täna Abja Kultuurimajas. Laudadel olid kringlid ja morss ning vanematele ja vanavanematele ka kohv.

Tervitussõnad ütles peolistele vallavanem Peeter Rahnel. Ta soovis kõigile valla poolt kauneid pühi ja lähedastest hoolimist. " Kõik hea, mida teete teistele, tuleb teile endale mitmekordselt tagasi," sõnas vallavanem. Oma eakaaslastele esinesid  laulu -ja võimlemiskavaga Abja Kultuurimaja mudilasringi lapsed Tiiu Sommeri ja Mari Kahu juhatusel, Ruth Mõttuse väikesed muusikud kinkisid saalis viibijatele kauneid pillihelisid. Kõiki esinemisi juhatasid sisse päkapikumütsides Mia-Brigitta Kommer ja Ekke Rahu. Jõuluvana kinkis kõigile peole saabunud lastele suure kommipaki. Soovijad said kuuse kõrval Jõuluvanaga ja kahe armsa poni seljas pilti teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles