Viljandi võttis vägeva skalbi

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi spordihoones äsja lõppenud Eesti käsipallikarika poolfinaalis suutis HC Viljandi meeskond  alistada 31 : 30 suurfavoriidi Põlva Serviti. Tegemist oli väga tasavägise mänguga, kus Viljandi sai töövõidu.  Viljandi võistkonna pesamuna, 17aastane Karl Roosna viskas 8, Kristo Järve ja Kristjan Koovit 7 väravat. Vastaste edukaimana viskas Ardo Puna koguni 14 väravat. 

"Edu võtmeks oli võistkonna ühtsus, kõik andsid endast väljakul 100 protsenti, kõik väljaku ääres peetud sõjaplaanid pidasid vett. Täiesti super," sõnas Viljandi võistkonna peatreener Marko Koks. Ta tänas suurepärast publikut ja lisas, et Viljandile andis kindlasti eelise tahe ennast kodupubliku ees tõestada. 

Kohale tulnud viljandlaste jaoks oli tegemist äärmiselt emotsionaalse võiduga. Publik oli pöördes ja nuttis rõõmust, veerandfinaalis oli ju alistatud teine suursoosik HC Kehra meeskond. Vaatamata ebasoodsala loosile suudeti ikkagi finaali jõuda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles