Esmaspäev, 22. detsember

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulu- ja mänguring
Laulu- ja mänguring Foto: Pärimusmuusika aida arhiiv

Viljandi Jaani kirikus kell 18 Linnakapelli kontsert. Pikk tänav 6. Tel 433 3000.

Pärimusmuusika aidas kell 18 laulu- ja mänguring kogu perele. Juhendab Kairi Leivo. Tasuja puiestee 6, Viljandi. Tel 434 2070.

Viljandi huvikooli II korruse saalis kell 19 häälejooga. Koos käiakse kord nädalas esmaspäeviti. Juhendab Riina Trumm.

NÄITUSED

Viljandi muuseumis on 28. veebruarini näitus «Lase minu lambad laialt käia... Lambamaastikud Eestis ja Euroopas», mis uurib, tutvustab ja väärtustab lambapidamise ja karjaseeluga seotud pärandit. Laidoneri plats 10. Tel 433 3316.

Tarvastu raamatukogu näitusesaalis on üleval «VVV ehk Vanainimeste väikesed veidrused». Posti tänav 52, Mustla.

Fellini kohvikus on Maari Soekoivi illustratsioonide näitus. Kunsti saab nautida jõuludeni. Kõik on oodatud ja tööd on müügiks. Kauba tänav 11, Viljandi.

Viljandi linnagaleriis on 9. jaanuarini üleval «Viljandi aasta foto» näitus. Tel 433 8660. Tallinna tänav 11/1.

Karksi valla kultuurikeskuses on 2. jaanuarini kaks näitust: sinises saalis Epp Margna loomingu näitus «Mälukandjad» ja teise korruse fuajees Teet Lindma maalid. Viljandi maantee 1, Karksi-Nuia.

Uku keskuse teisel korrusel on Enn Loidi fotonäitus «Kui süttivad tuled». Tallinna tänav 41, Viljandi.

Kohvikus Day Off on Teet Lindma pastellmaalide näitusmüük. Ostjad toetavad üle-eestilist karikatuurivõistlust. Leola tänav 61, Viljandi.

Rolan Paul Firnhaberi kodugaleriis Imagi on fotonäitus kaljujoonistest «Rock Art Around the World», avatud Viljandis Tartu ja Aia tänava ristmikul asuvas majas laupäeviti ja pühapäeviti kella 13–17.

Copy
Tagasi üles