Kingirõõm jõuab Viljandi haiglasse

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naerata Ometi koostöös annetajatega, kelle hulgas on Tallinna tehnikaülikooli tudengid, jagavad täna kingitusi lastele, kes veedavad pühad Viljandi haiglas. Foto on illustreeriv.
Naerata Ometi koostöös annetajatega, kelle hulgas on Tallinna tehnikaülikooli tudengid, jagavad täna kingitusi lastele, kes veedavad pühad Viljandi haiglas. Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna pärastlõunal toovad mittetulundusühing Naerata Ometi esindajad koos Tallinna tehnikakõrgkooli tudengitega Viljandi haiglasse jõulurõõmu, jagades kingitusi lastele, kes peavad pühad haiglas veetma.

Naerata Ometi juhatuse liige Heiki Lutschan tähendas, et Viljandis saab suurem osa lapsi jõuludeks koju, aga mõni jääb ikkagi haiglasse.

«Arvestasime 20 lapsega, aga üleeile õhtul öeldi mulle, et on kümme last ja nendest tahetakse veel viis või kuus koju saata,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles