Ando Kiviberg kordas lubadust anda kaubamärgid ühingule

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaubamärgi Viljandi Folk Music Festival omanikuks saanud Ando Kiviberg on lubanud, et annab kaubamärgi kohe pärast registreerimist üle festivali korraldavale mittetulundusühingule.
Kaubamärgi Viljandi Folk Music Festival omanikuks saanud Ando Kiviberg on lubanud, et annab kaubamärgi kohe pärast registreerimist üle festivali korraldavale mittetulundusühingule. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Viljandi linnapea Ando Kiviberg kinnitas, et on jäänud sel suvel antud lubaduse juurde anda pärimusmuusika festivaliga seotud kaubamärgid üle seda korraldavale mittetulundusühingule.

Vastates volikogu liikme Loit Kivistiku esitatud küsimusele, kas ta kavatseb täita lubadust anda kaubamärgid pärast nende registreerimist mittetulundusühingule Eesti Pärimusmuusika Keskus, kinnitas Kiviberg, et lubadus on jõus, kuid rõhutas, et protsess on alles pooleli. «Kolmest kaubamärgist on registreeritud ainult üks,» rõhutas ta.

«Et ühe kaupa üle anda ei ole paslik?» jätkas Kivistik küsimust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles