Wimkas esitletakse luulekogu

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Tasuja
Triin Tasuja Foto: Andres Ehrenpreis

Viljandi uusim galerii ja kohtumispaik Wimka jätkab mõne nädala eest alustatud luuleõhtute sarja. Reedene kannab nime «Luulelajatus» ja külas on noor poetess Triin Tasuja, et esitleda oma uut, järjekorras kolmandat luulekogu «Vastuseta kirjad».

Triin Tasuja on Tamsalust sirgunud luuletaja. Eesti luulesse tuli ta koguga «Provintsiluule», mille võluv mässumeelsus tõi talle kriitikute poolehoiu ja Betti Alveri 2009. aasta debüüdipreemia. 2011. aastal ilmunud teine luulekogu «Armastust on ja armastust pole» on kindlamate toonide ja selgema väljendusega mõtisklus noore inimese muredest, lootustest, hirmudest ja elust üleüldse. Uues trükisoojas kogumikus tegeleb Tasuja selliste suurte teemadega nagu jumal, surm, surelikkus ja armastus.

Lisaks luulekogu esitlemisele on avatud juba tuttav vabalava, millele võib vabalt registreeruda, et haarata  mikrofon ja vabastada oma mõtted. Teemade valik on sealjuures täiesti vaba.

Wimka avab Vilma majas ukse kell 19, luule lugemiseni jõutakse tunni jooksul. «Luulelajatus» on kõigile tasuta. (Sakala)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles