Jõuluvana kinkis linnapeale linna vapi koos patendiga

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast prantsuse keeles laulu esitamist sai linnapea Ando Kiviberg jõuluvanalt linna vapi koos patendiga.
Pärast prantsuse keeles laulu esitamist sai linnapea Ando Kiviberg jõuluvanalt linna vapi koos patendiga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Veerand tundi pärast tänase Viljandi volikogu istungi algust, kui linnapea Ando Kiviberg vastas parajasti erakonnakaaslase Tarmo Looduse pärimisele uue aasta eelnõu kohta, katkestas poliitikute töö ruumi astunud jõuluvana.

Poliitikutele kingitusi toonud jõuluvana tuletas meelde, et tema ja poliitikud on olemuselt väga sarnased. Kui poliitikutel on tähtis päev aga üle nelja aasta, siis jõuluvanal on see igal aastal. Kingitusi jagavad poliitikud samuti üle nelja aasta, jõuluvana igal aastal. Lõpuks loevad poliitikud hääli ning jõuluvana laste naeratusi.

Viljandi poliitikutele oli jõuluvanal kaasas hulga kinke või soove. Nii sai Viljandi linnapea Ando Kiviberg Viljandi vapi koos patendiga. «Viimasel ajal on need patendid siin liikuma hakanud,» teatas jõuluvana, viidates asjaolule, et Kiviberg sai hiljuti Viljandi Folk Music Festivali kaubamärgi omanikuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles