Eesti kuulsaim krossisõitja müüb spordihoones angersäga

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalalõpul Viljandi spordihoones peetaval jõululaadal pakub Võrumaalt pärit krossisõitja Avo Leok enda kasvatatud angersägast kodutalus valmistatud tooteid.  

«Seesama kole loom ongi angersäga või?» päris üks Leoki kaupa täna uudistanud memm. «Kuidas kole, nii nunnu ju,» kiitis oma vuntsidega uimelist Avo Leok ise. 

Teine ostja soovis teada, milline vahe on päris angerjal ja angersägal. Sellele uudistajale soovitas mees marineeritud kala maitsta. Juhul kui kaupa jagub, saab Avo Leokilt neljapäeval, reedel ja laupäeval spordihoones osta angersäga marineeritult, suitsumarineeritult, maksapasteedina, kotletina, fileena ja suitsutatuna.  

Õnnetuse tõttu ratastooli aheldatud Eesti kuulsaim krossisõitja on Võrumaal Paadi talus Aafrika angersägasid kasvatanud neli aastat ja tänavu valiti tema majapidamine Eesti parimaks alternatiivset tootmist arendavaks taluks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles