Suure-Jaani kavatseb lasteaiakohti lisada

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapsed on Tääksi lastehoius noore õpetaja Kaisa Kassi käe all väga rahul, muu hulgas meisterdavad nad paberist kitarre ja rokivad täiel rinnal.
Lapsed on Tääksi lastehoius noore õpetaja Kaisa Kassi käe all väga rahul, muu hulgas meisterdavad nad paberist kitarre ja rokivad täiel rinnal. Foto: Elmo Riig / Sakala

Et lapsi on piirkonnas viimasel ajal palju sündinud, avas Suure-Jaani vald elanike ettepanekul Tääksis lastehoiu ning kavandab lisarühmi Vastemõisa ja Suure-Jaani. 

Vallavanem Tõnu Aavasalu ütles, et Tääksis võeti lastehoiu teema jutuks juba eelmise koolijuhi ajal, aga toona ei olnud lapsevanemate huvi kuigi suur. «Et koolimajas oli piisavalt vaba pinda, kohandasime seal lastehoiuks ruumid ning ehitasime WC ja pesuruumi,» kõneles Aavasalu ligikaudu 20 000 eurot maksma läinud ehitusest. Lastehoid avati 1. septembril.

«Väikseid lapsi on praegu vallas üsna palju ning plaanime ühe rühma lisamist Vastemõisa ning veel ühe sõimerühma loomist Suure-Jaani,» kõneles Aavasalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles