Tääksis on rokkiv lastehoid

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Et lapsi on piirkonnas viimasel ajal palju sündinud, soovisid Tääksi kandi elanikud lastehoidu. See avati 1. septembril. Õpetajaks on sealses lastehoius Viljandist pärit Kaisa Kass, kes ühtlasi õpib Tartu ülikoolis koolieelse lasteasutuse õpetajaks. 

«Tere!» hõikasid lapsed rõõmsalt, kui Sakala neil täna külas käis. Parasjagu olid nad kõik säravi silmi meisterdamas paberist kitarre, millega hiljem saalis rokkima asuti. «Neile meeldib hullupööra rokkida, seepärast otsustasimegi kitarrid teha,» kõneles Kaisa Kass. 

«Siin on tore, meisterdatakse palju,» kinnitas väike Pauliine, tema noorem vend Alari noogutas heakskiitvalt kaasa. Selgus, et ka suure osa jõuluehetest valmistasid lapsed kuusele ise. Lastehoiu õpetaja Kaisa Kassi sõnutsi tuleb lastele palju tegevust ehk meisterdamist, laulu, tantsu ja mänge pakkuda, siis on nad rõõmsad ja rahulolevad. «Olen ise veel nii noor – mäletan veel, mis väikestele meeldib,» lausus ta naerdes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles