Abja-Paluojal avatakse pidulikult kiirabipunkt

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabi viis sündmuskohalt haiglasse autot juhtinud naise.
Kiirabi viis sündmuskohalt haiglasse autot juhtinud naise. Foto: Marko Saarm / Sakala

Täna kell 14 avab sihtasutus Tartu Kiirabi Abja-Paluoja renoveeritud kiirabipunkti. Suurim muudatus on Abja vallavanema Peeter Rahneli sõnul see, et hoone on saanud juurde garaaži, kus kiirabiautot hoida. Startida ja autos olevaid aparaate laadida on ruumis Rahneli hinnangul tunduvalt parem.

Lisaks garaažile on vallavanema sõnul uuendatud vastuvõturuumi, korrastatud panipaiku ja loodud töötajatele head puhketingimused. Vallavanem juhtis tähelepanu kiirabitöötajate pikale, 24-tunnisele tööajale ja tõdes, et nüüdsest on kiirabibrigaadil paremad puhketingimused, korralik pesuruum ja köök.

Peeter Rahneli sõnul rahastas ja algatas remondi sihtasutus ise. Ta selgitas, et kiirabipunkt ei olnud enne halvas seisus, kuid Tartu Kiirabi tahtis oma töötajatele parimat. «Töötingimused paranesid tunduvalt,» tõdes Rahnel. Tema sõnul alustati remonti suve lõpul ja uuendatud hoone on töötajate kasutada olnud juba ligi kuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles