Kolm käsipallikarikat leiab Viljandis omaniku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall
Käsipall Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti käsipallikarika võitjad selguvad eeloleval nädalavahetusel Viljandis. Laupäeval ja pühapäeval selgitatakse siin alla 14-aastaste noormeeste, naiste ja meeste karikavõitja.

Käsipalli täis nädalalõpp Viljandi spordihoones algab noormeeste turniiri poolfinaaliga, milles kohtuvad lõuna ja põhja alagruppide parimad meeskonnad. Avamängu teevad Viljandi poisid Tapa eakaaslastega. Pärast noormeeste mängu kohtuvad naiste finaalis Reval-Sport ja SK Tapa. Sellele järgnevad meeste karikavõistluste poolfinaalmängud.

Karikaturniiri otsustavad kohtumised peetakse pühapäeval, kui noormehed alustavad pronksimänguga, ning jätkuvad finaaliga. Pärast seda on meeste kolmandat kohta selgitav vastasseis ning finaal.

Laupäeva õhtul autasustatakse aasta parimaid käsipallureid Viljandi Q Clubis. Kõik neli meeste karikavõistluste final four`i kohtumist on  reaalajas nähtavad Postimehe digilehel.

Ajakava

Laupäev
Kell 10.30 PC vanuseklass SK Tapa – Viljandi Spordikool (esimene poolfinaalmäng)
Kell 11.50 PC vanuseklass HC Kehra – Põlva Spordikool (teine poolfinaalmäng)
Kell 13.30 Reval-Sport – SK Tapa (naiste finaal)
naiste autasustamine
Kell 15.45 Põlva Serviti – Viljandi HC (meeste esimene poolfinaal)
Kell 17.45 HC Viimsi/Tööriistamarket – Aruküla SK (meeste teine poolfinaal)

Pühapäev
Kell 11 PC pronksimäng
Kell 12.30 PC finaal
PC autasustamine
Kell 14.30 meeste pronksimäng
Kell 16.30 meeste finaal
Meeste autasustamine
Allikas: Eesti Käsipalli Liit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles