Keskkonnaameti hinnangut ootav spaahotell pistis rinda vaidega

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki linn on algatanud detailplaneeringu, et rajada järve äärde spaahotell, küsitakse nüüd riigilt raha veespordi- ja tervisekeskuse rajamiseks.
Ehkki linn on algatanud detailplaneeringu, et rajada järve äärde spaahotell, küsitakse nüüd riigilt raha veespordi- ja tervisekeskuse rajamiseks. Foto: Marko Saarm / Sakala

Spaahotelli ja ujula rajamisega Viljandi randa on asjad niikaugel, et detailplaneeringu lähteülesanne on kinnitatud. Ühtlasi on saabunud vaie, mis paneb küsimuse alla praeguse roheala hoonestamise. 

«Olemegi selles etapis, et volikogu algatas ja linnavalitsus kinnitas lähteülesande,» sõnas Viljandi linnavalitsuse juhtivarhitekt Leelo Saar ja täpsustas, et seda on vaja planeeringu hanke tegemiseks. 27. novembril tuli linnavalitsusse aga kiri Kristo Ormanilt, kes vaidlustab planeeringu algatamise.

Vaide saatja Kristo Ormani vanaema elab Roo tänaval, mis jääb plaanitava veekeskuse taha. Orman rääkis, et põhimõtteliselt pole tal veekeskuse vastu midagi, aga see võiks olla sellel kohal, kuhu seda varem planeeriti. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles