Kaks esikolmiku meest olid Tuleviku klubist

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Orav (paremal) sai Türil võrdlemisi lihtsa turniirivõidu: täiskasvanute mõõduvõtu kõige kergemas võistluskaalus oli tal vaid kaks konkurenti.
Sten Orav (paremal) sai Türil võrdlemisi lihtsa turniirivõidu: täiskasvanute mõõduvõtu kõige kergemas võistluskaalus oli tal vaid kaks konkurenti. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval Türil Endel Vanaisaku ja Jaan Rootsi auhindadele peetud rahvusvahelise vabamaadlusturniiri täiskasvanute mõõduvõtu kolmest esikohast kaks kuulus Viljandi Tuleviku klubi meestele.

Järvamaa maadlusele tuntust toonud meeste auhinnavõistlusel osales Eesti vabamaadluse tugevamate meeste kõrval ka esinduslik rahvusvaheline seltskond, kus oli sportlasi Ukrainast, Venemaalt, Kreekast, Leedust ja Inglismaalt.

Eestlastele jagus esikohti kolmes kaalukategoorias: Tuleviku klubi meestest olid võidukad Sten Orav kaalus alla 57 kg ja Jaanek Lips kaalus alla 65 kg ning kohalikest ainsa poolraskekaallasena spordisaali tulnud Toomas Tammik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles