Uus Konsum avab homme uksed

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konsum ehitati kohta, kus varem asus Koidu tänava AjaO.
Konsum ehitati kohta, kus varem asus Koidu tänava AjaO. Foto: Elmo Riig

Viljandi Tarbijate Ühistu avab kolmapäeval Koidu tänaval endise AjaO asukohas uue Konsumi toidupoe. Vastvalminud majas on kaupluse müügisaal ja kaubavalik võrreldes varasemaga kaks korda suuremad.

"Konsum on ehitatud uuendatud kontseptsiooni järgi. Usume, et uus interjöör ning senisest avaram ja mugavam müügisaal aitavad luua mõnusa ostukeskkonna. Tegu on mugava kodupoega, kust saab kiiresti oma ostud tehtud," ütles Viljandi Tarbijate Ühistu esimees Priit Aule.

Kokku on uues poes enam kui 400 ruutmeetrit müügipinda endise 200 ruutmeetri asemel. Kauplus annab tööd üheksale inimesele.

Konsumi uksed avatakse külastajatele esimest korda kolmapäeval kell 12. Edaspidi on pood avatud iga päev kell 9-21.

Lisaks toidupoele on maja tagumises osas taaraautomaat.

Tegemist on Viljandi Tarbijate Ühistu jaoks kaheksanda Konsumiga. Lisaks on ühistul üks Maksimarket, 12 AjaO kauplust, üks ketimärgita kauplus ning kolm tööstuskaupade poodi. ETK Grupi jaoks on tegu 89. Konsumiga. Tänavu on sarnane kauplus avatud ka Tartus, Narvas, Tallinnas Miidurannas, Avinurmes , Saugal ja Murastes.

Täies ulatuses Eesti tarbijatele kuuluv ETK on vanim ja suurim Eesti jaekaubanduse vallas ühiselt tegutsev grupp. Sellesse kuulub 19 tarbijate ühistut, millel on omakorda kokku ligi 83 000 klientomanikku ehk ühistu liiget. 20-protsendilise turuosaga ETK Grupp on Eesti jaekaubandusturu liider. Grupil on üle Eesti enam kui 350 kauplust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles