Kolm Viljandimaa naist tulid Eesti karika võitjaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarvastu vallast pärit õed Erle Püvi (vasakul) ja Egle Püvi tulid Tallinna Tehnikaülikooli võrkpallinaiskonna koosseisus Eesti karika võitjaks.
Tarvastu vallast pärit õed Erle Püvi (vasakul) ja Egle Püvi tulid Tallinna Tehnikaülikooli võrkpallinaiskonna koosseisus Eesti karika võitjaks. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Laupäeval Tartus peetud Eesti naiste võrkpalli karikavõistluste finaalis alistas Tallinna Tehnikaülikooli esindus 3:1 tiitlikaitsja Kohila Võrkpalliklubi.

Tehnikaülikooli naiskonna koosseisus pärjati karikavõitjaks ka Viljandi spordikooli kasvandikud Egle ja Erle Püvi ning Triin Taliga.

Juba mitmendat hooaega Tallinna klubi eest mängivad õed Egle ja Erle Püvi kandsid finaalkohtumises suurt koormust: Egle Püvi sidemängijana ja Erle Püvi ründajana. Oma naiskonna võidusse 11 punktiga panustanud Erle Püvi tunnistas rahvusringhäälingule antud usutluses, et neil õnnestus laupäeval kõik, mis nad väljakul ette võtsid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles