Advendiaeg maailma puhtaimas linnas

, reisihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks Singapuri võimsamaid vaatamisväärsusi on Marina Bay Sands. See koosneb kolmest 57-korruselisest tornmajast, mille katusel Taevapargis asub 150-meetrine lahtine bassein.
Üks Singapuri võimsamaid vaatamisväärsusi on Marina Bay Sands. See koosneb kolmest 57-korruselisest tornmajast, mille katusel Taevapargis asub 150-meetrine lahtine bassein. Foto: Marina Bay Sands / Reuters

Mark Twain on öelnud: «Kahekümne aasta pärast oled enam pettunud asjades, mis elu jooksul tegemata jäid, kui neis, millega hakkama said.» Niisiis... Seekordne reis viis mind Singapuri ja Malaisiasse.

Pärast 12-tunnist lennumaratoni maailma kuklapoolel Singapuris maandudes tunned ennast puuhobusena, kelle kõik kondid on kanged ja silmad väsimusest udused. Sind võtab aga vastu orhideedesse uppunud lennujaam, mis on juba kaks aastat järjest võitnud maailma parima lennujaama tiitli.

Enamik häid asju on siin tasuta: joogivesi, jalamassaaži automaadid, kino, arvuti ja interneti kasutamine ning igasuguste vidinate laadimine. Peale orhideede on ümberringi liblikad, sõnajalad, päevalilleaed, poolemeetriste kuldkalade tiik ning muidugi kauplused, välibassein, mullivannid, lebamistoolid, toidutänav, vaibaga kaetud fuajeed...

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles