Õed võidutsesid teivashüppes

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Paalalinna kooli õpilane Jaanika Roosimägi ületas Tartus peetud võistlusel alla 14-aastaste tütarlaste teivashüppes kõrguse 2.81 ja teenis sellega alavõidu.
Viljandi Paalalinna kooli õpilane Jaanika Roosimägi ületas Tartus peetud võistlusel alla 14-aastaste tütarlaste teivashüppes kõrguse 2.81 ja teenis sellega alavõidu. Foto: Ülo Josing / ERR

Möödunud laupäeval lükati Tartus rahvusringhäälingu ja kergejõustiku liidu ühistööna käima noortesarja «TV 10 olümpiastarti» 44. hooaeg.

Avaetapi aladest osutus meie noortele edukaimaks tüdrukute teivashüpe: selles võtsid õed Jaanika ja Jane Roosimägi mõlemas vanuserühmas võidu.

Esimeses vanuserühmas teevad kaasa 12-aastased ja nooremad ning vanemas 13- ja 14-aastased poisid ja tüdrukud. Sarjas on neli osavõistlust ja finaaletapp, neile eelnevad maakondlikud mõõduvõtud. Kevadeks selguvad ühtlasi parimad koolid. Selles arvestuses on mullu teenitud võit kaitsta Viljandi Paalalinna koolil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles