Viljandlased korraldavad Tartus parmupillipäeva

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parmupillipäeva ühte korraldajat Cätlin Mägi peetakse Eesti üheks  parimaks parmupillimängijaks.

er/ Foto ELMO RIIG/ SAKALA
Parmupillipäeva ühte korraldajat Cätlin Mägi peetakse Eesti üheks parimaks parmupillimängijaks. er/ Foto ELMO RIIG/ SAKALA Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti Pärimusmuusika Keskus korraldab Tartus laupäeval parmupillipäeva, mida peetakse Tartu Katoliku Hariduskeskuses. See on parmupillimängule pühendatud õppepäev, mis on mõeldud kõigile Tartu ja Lõuna-Eesti parmupillihuvilistele, olenemata mänguoskusest.

Kavas on parmupilli õpitoad algajatele ja edasijõudnutele, saab omandada nii algteadmisi kui lihvida praktilisi üksi- ja koosmängu oskusi. Õhtul täiendatakse oma parmupillirepertuaari uute lugudega ja harjutatakse orkestrimängu. Päeva lõpetab suur ühiskontsert ja jämm. 

Tartu esimene parmupillipäev on eellöögiks 7. veebruaril Tallinnas toimuvaks II Parmupillifestivaliks. Parmupillipeva korraldajad ja läbiviijad on Eesti üks parimaid parmupillimängijaid Cätlin Mägi ja Kairi Leivo August Pulsti õpistust.

Parmupillipevast osavõtt on tasuta, parmupille saab laenutada ja osta kohapealt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles