Noormees loopis vahistamisel lauanuge

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauanoad. Foto on illustratiivne.
Lauanoad. Foto on illustratiivne. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeva õhtul läksid politseinikud Mustlas vahistama varguses süüdimõistetud 16-aastast noormeest, kuid too hakkas neid ähvardama ja aknast lauanuge alla viskama.

Varem isiku- ja varavastaste ning teiste kuritegude eest karistada saanud noormees on praeguseks jõustunud kohtuotsusega süüdi mõistetud varguse eest ning peab koos varasema karistusega veetma vangistuses rohkem kui kümme kuud. Täpsemaid karistusandmeid Tartu maakohtu pressiesindaja Krista Tamm ei avaldanud, sest poiss on alaealine. Kolmapäeva õhtul hakkas ta vahistamisel politseile vastu ning ilmutas oma käitumisega agressiivust.

Politsei- ja piirivalveameti kommunikatsioonibüroo pressiesindaja Kerly Peitel ütles, et esimesena kohale saabunud patrullile keeldus 16-aastane noormees ust avamast, oli agressiivne, käitus ebaadekvaatselt ning ähvardas neid rünnata, kui uks peaks jõuga avatama. Aknast viskas poiss välja mõne lauanoa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles