Korvpalliplatsil läheb madinaks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiitlikaitsjana alustab maakonna korvpalli meistrivõistlusi meeskond AP Mets, kes peab esimese mängu  homme Spordikooliga. Pilt on tehtud mulluse turniiri finaalkohtumisel Mõisakülaga.
Tiitlikaitsjana alustab maakonna korvpalli meistrivõistlusi meeskond AP Mets, kes peab esimese mängu homme Spordikooliga. Pilt on tehtud mulluse turniiri finaalkohtumisel Mõisakülaga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Homme ja ülehomme saavad teoks kuus esimest maakonna 2015. aasta korvpalli meistrivõistluste kohtumist. Tosina meeskonna osavõtul peetava mõõduvõtu võitja selgub aprillis.

Nagu mitmel varasemal aastal on tänavugi tiitlivõistluste korraldamise enda kanda võtnud klubi Sako ja peakohtuniku ameti Vello Rits.

Turniirile on end kirja pannud 12 meeskonda: Hansa Ilutulestikud, Anttila, BC Männimäe Külalistemaja, AP Mets, TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia, Tõrva Loits, Mõisaküla, Viljandi vald, Spordikool, Kärstna, Kord Nädalas / EPOX.ee ja Kolga-Jaani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles