Tuleviku meestele pandi Soomes medal kaela

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Meie põhjanaabrite esinduslikem vabamaadlusturniir «Helsinki Open» 28. ja 29. novembril tõi 13 riigist kokku 341 auhinnanõudlejat ning nende seast said medali ka mõlemad osalenud viljandlased.

Kadettide ehk 16- ja 17-aastaste sportlaste grupis tegi Viljandist kaasa tänavune Eesti kadettide meister, Euroopa tiitlivõistlustel karastuse saanud Kevin Ervald.

Tuleviku klubi liige alustas turniiri kindla võiduga kohaliku maadleja Elmer Mattila üle. Kohtunikud katkestasid matši juba enne maadlusaja lõppu viljandlase ilmse ülekaalu tõttu. Teises ringis alistas Ervald 6:2 rahvusvahelistelt mõõduvõttudelt tuttava lätlase Valts Lutkevicsi. Poolfinaalkohtumine rootslase Vusal Karimoviga oli tasavägine ja mõlemale võimalusi pakkuv. Ervald suutis selle siiski 4:3 võiduga enda kasuks pöörata ja pääses esikohakohtumisele. Rootslane jätkas maadlust kaotajate ringis ja lõpetas võistluse pronksmedaliga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles