Kevin Aas rassis kulla vääriliselt

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võhma noormees Kevin Aas (punases) teenis Euroopa kadettide meistrivõistlustel 15. koha.
Võhma noormees Kevin Aas (punases) teenis Euroopa kadettide meistrivõistlustel 15. koha. Foto: Valdeko Kalma

Tuleviku klubi kaitses pühapäeval Põltsamaal Eesti õpilaste vabamaadluse meistrivõistlustel edukalt oma mullust esikohta. Individuaalselt oli klubi esindavatest Viljandi spordikooli õpilastest võidukas Kevin Aas.

Ainsana meistrimedali teeninud Võhma noormees konkureeris 13 osalejaga raskekaalus. Loosi soosingul otse teise ringi pääsenud, alustas ta turniiri Rakverest pärit Ilja Rubinovi seljatamisega, olles sealjuures eelnevalt juba 8:0 eduseisus. Märkimisväärset vastupanu ei suutnud tugevale Viljandimaa maadlejale osutada ka Hannes Välis Tallinna maadlusklubist Juhan ja poolfinaali vastasseis katkestati Aasa ilmse ülekaalu tõttu.

Finaalis ei suutnud Kevin Aasale vastupanu osutada Urmas Veimann, kes esindab samuti klubi Juhan. Viljandi spordikooli õpilane tunnistati raskekaalu Eesti meistriks pärast 12:4 punktivõitu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles