Pliidi alt pääsenud tuli kippus elude kallale

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellest, et laupäeva õhtul oli Vase tänava kortermajas olnud põleng, andsid eile märku kolm tahmunud akent ja kinnikaetud aknaauk, samuti koridori vallutanud suitsuhais. Naaber Arvo Saar ütles, et nemad pääsesid veel kergelt ja suitsuhaisu tõrjumiseks tuleb vaid korteris seinu pesta.
Sellest, et laupäeva õhtul oli Vase tänava kortermajas olnud põleng, andsid eile märku kolm tahmunud akent ja kinnikaetud aknaauk, samuti koridori vallutanud suitsuhais. Naaber Arvo Saar ütles, et nemad pääsesid veel kergelt ja suitsuhaisu tõrjumiseks tuleb vaid korteris seinu pesta. Foto: Ketlin Beljaev

Vase tänava kortermaja elanik Arvo Saar tundis laupäeva õhtul imelikku lõhna. Kui esialgu arvas ta, et see tuli laual põlenud küünla kustutamisest, siis hetk hiljem sai selgeks, et põhjus on leegitsevas naaberkorteris.

Arvo Saar, kes oli tol õhtul kodus koos naise ja kaheaastase lapselapsega, avastas kahtlase hõngu allika siis, kui läks vannituppa ja sattus ventilatsiooniluugi kaudu sisse paiskunud suitsu sisse.

Häirekeskusesse helistades kuulis Saar, et naabruses paiknevad päästjad on juba teel. Tulekahjust oli teatanud kõrvalmajas elav inimene, kes nägi korteri aknast leeke välja tulemas. Arvo Saar andis häirekeskusele infot, et korteris elab kolm inimest ja nad on ka kindlasti kodus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles