Viljandi spordikoolist on saanud koondislaste rammus taimelava

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks nädalat tagasi tuli Viljandi spordikooli õpilane Kristel Naelso (sinises kimonos) Eesti absoluutkaalu judomeistrivõistlustel hõbedale, möödunud nädalal teenis ta Poolas Gdanskis pronksi.
Kaks nädalat tagasi tuli Viljandi spordikooli õpilane Kristel Naelso (sinises kimonos) Eesti absoluutkaalu judomeistrivõistlustel hõbedale, möödunud nädalal teenis ta Poolas Gdanskis pronksi. Foto: Erakogu

Nädala eest end Poolas tugeva tasemega rahvusvahelisel turniiril proovile pannud kolmest Viljandimaa judokast pälvis ainsana medali kaks nädalat varem Eesti absoluutkaalu meistrivõistlustel hõbeda teeninud Kristel Naelso. Seekord võitis ta pronksi.

Peale Naelso käisid Gdańskis peetud Balti karikavõistlustel meie sportlastest tatamil veel Geron Vidder ja Raido Õnne, treenerina toetas neid Svetlana Kazantseva.

Viljandi spordikooli kogenud judotreener Viljar Kannel ütles, et Gdańskis on viljandlased varemgi võistelnud ja see on neile üks hooaja tugevamaid mõõduvõtte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles