Rajaleidja kutsub detsembris emotsioonideteemalisele loengule

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loengu korraldab rajaleidja keskus.
Loengu korraldab rajaleidja keskus. Foto: Marko Saarm

Viljandimaa Rajaleida nõustamiskeskus korraldab detsembris maavalitsuse saalis emotsioonideteemalise avaliku loengu, kuhu on oodatud nii õpetajad, lapsevanemad, spetsialistid kui kõik teised huvilised.

"Emotsiooni loojaks on mõte meie peas. Emotsioonid ehk tunded annavad meie elule värvi ja rikastavad seda. Emotsioonid võivad olla väga võimsad. Vahel võivad nad meie üle võimust võtta ja hakkavad siis meie käitumist juhtima. Kuidas toime tulla tugevate tunnetega? Inimestel on erinevad oskused nendega toime tulla. Paraku ei ole need alati just kõige tõhusamad. Toimetulek oma emotsioonidega tähendab toime tulla iseendaga. Oskus juhtida oma emotsioone tähendab juhtida oma elu," seisab loengu tutvustuses.

10. detsembril kell 13 maavalitsuse saalis algava loengu lektor on kliiniline psühholoog, psühhoterapeut ja koolitaja Ene Raudla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles