Selgusid noorsoovaldkonna tublimad tegijad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kairi Ong tunnustust vastu võtmas
Kairi Ong tunnustust vastu võtmas Foto: Tiina Pihlak / Viljandi maavalitsus

Neljapäeval tunnustati Viljandi gümnaasiumis noortefoorumil maakonna tublimaid tänavusi noorsoovaldkonda panustajaid.

Enim silma paistnud noorsootöötaja on Viljandimaa arenduskeskuse omavalitsuste konsultant ja noorte ettevõtlikkusprogrammide koordinaator Kairi Ong. Nominent on Katrin Kangus.

Aasta koostöö laureaadid on Võhma linn, Imavere vald, Pilistvere kogudus ja Kõo vald. Selle kategooria nominendid on Viljandi gümnaasiumi vilistlased (Toomas Koitmäe ) ja õpilased (Kris Süld).

Aasta noore laureaat on Kolga-Jaani kooli õpilane Cärolyn Annus. Nominendid on Karl Martin Kadaja, Kerly Ritval ja Annemai Mutso, Silver Tõnisson ning Tauri Pihlak.

Tunnustused andsid üle Viljandi maavanem Erich Palm ja Viljandimaa omavalistuste liidu esimees Kalevi Kaur.

Kõik tunnustamiseks esitatud inimesed ja nende tegevus on olnud noorte huvitegevusele ja arengule väga tähtis nii kohalikul kui maakondlikul tasandil.

„Esiletõstmist väärivad kõik laureaadid ja nominendid, sest nad on suutnud aasta vältel maakonnas korda saata suuri sündmusi. Tublisid noorsoovaldkonda panustajaid, kes tunnustamist väärivad, on maakonnas loomulikult tunduvalt rohkem ning kindlasti suured tänusõnad neile, kes seda märkasid ja ka taotlused tunnustamiskomisjonile esitasid," sõnas maavalitsuse noorsootöö peaspetsialist ja alaealiste komisjoni sekretär Riina Tootsi.

Viljandimaal on noorsoovaldkonna tublisid tegijaid tunnustatud juba 2006. aastast ning selle algatajaks on olnud Viljandimaa noortekogu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles