Koolinoored pidasid kõnevõistlust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile pidasid Jakobsoni kooli aulas kõnesid Viljandi kolme põhikooli noored. Teist korda teoks saanud üritusega tähistati kodanikupäeva.

Võistles 11 kaheksanda ja üheksanda klassi õpilast. Igaüks neist pidi üles astuma kaks korda: kõigepealt ettevalmistatud kõnega liikumisaastale pühendatud teemal «Liikumine – edu alus» ning seejärel loosi teel saadud teemal sealsamas koostatud ettekandega. Liisuga tõmmatud teemade hulka kuulusid näiteks «Milline võiks olla Viljandi tulevik» ning «Kodu – koht, kuhu tahan alati minna».

Ettevalmistatud kõnede kategoorias tunnistas žürii parimaks Kesklinna kooli õpilase Heidy Puusepa. Ta rääkis südamlikult oma suusasportlasest isast, kes on elus ette tulnud tagasilöökidest hoolimata sihikindlalt edasi liikunud. Teine ettekanne õnnestus hindajate silmis kõige paremini samuti Kesklinna koolis õppival Kirke Katariina Siimsol, kes tõmbas endale loosiga teema «Tulevik – Eestis või mujal?».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles