Spordikooli poisid tegid miniliigas puhta töö

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli käsipallipoistel oli põhjust rõõmustada, sest Tapal peetud miniliiga avaetapil ei loovutanud ükski meie meeskond konkurentidele ainsatki võitu. Pildil on kahe vastase haardes palliga Robin Liinsoo.
Viljandi spordikooli käsipallipoistel oli põhjust rõõmustada, sest Tapal peetud miniliiga avaetapil ei loovutanud ükski meie meeskond konkurentidele ainsatki võitu. Pildil on kahe vastase haardes palliga Robin Liinsoo. Foto: Erakogu

Laupäeval Tapal asetleidnud Tere käsipalli miniliiga etapil ei saanud keegi vastu Viljandi poistele, kes võidutsesid kõigis kolmes vanuserühmas.

Tere miniliigas osalevad 2006., 2005. ja 2004. aastal sündinud poisid.

Kõige noorematele Viljandi spordikooli poistele oli Tapal peetud turniir üldse esimene võistlus samuti nagu juhendajana nende treenerile Rasmus Otsale. Kaheksa meeskonna mõõduvõtul oli neil neli kohtumist. Alagrupis alistasid nad Tallinna I ja Tapa II ning finaalgrupis Tallase ja Kehra esinduse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles