Mehed lõõgastusid noormängijate koduväljakul

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügisel Viljandi HC esindusega liitunud Kristo Järve mängutarkusest on õppida nii meeskonnakaaslastel kui konkurentidel. Kogenud viljandlase nutikat tegutsemist tõstis esile ka Audentese meeskonna juhendaja.
Sügisel Viljandi HC esindusega liitunud Kristo Järve mängutarkusest on õppida nii meeskonnakaaslastel kui konkurentidel. Kogenud viljandlase nutikat tegutsemist tõstis esile ka Audentese meeskonna juhendaja. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi käsipalli esindusmeeskond alustas Eesti meistrivõistluste põhiturniiri teist ringi kerge võiduga Audentese meeskonna üle.

Teisipäeval Tallinnas peetud kohtumise võitis Viljandi HC 37:29. Nagu ütles koolipoistest koosneva Audentese võistkonna juhendaja Kaido Palmar, panid viljandlased oma tasemevahe maksma 19:12 lõppenud avapoolaja teisel veerandtunnil.

Võitjatest olid resultatiivseimad Ott Varik 11 ja Kristo Järve seitsme väravaga. Seekord Audentese vormi kandnud Viljandi HC mängumees Karl Toom saatis klubikaaslasest väravavahi Joel Urbeli selja taha üheksa palli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles