Uus linnakoristaja kolib Reinu teele

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui veel suve lõpul räägiti võimalusest, et Viljandi Linnahooldusele ehitatakse ruumid Musta tee äärde, siis nüüd tehtud otsuse kohaselt kolitakse ettevõte hoopis Reinu teele.
Kui veel suve lõpul räägiti võimalusest, et Viljandi Linnahooldusele ehitatakse ruumid Musta tee äärde, siis nüüd tehtud otsuse kohaselt kolitakse ettevõte hoopis Reinu teele. Foto: Marko Saarm / Sakala

Linnajuhtide otsus loobuda uuel aastal tööd alustavale heakorraettevõttele ruumide ehitamisest ning need hoopis rentida toob suure rahalise kokkuhoiu.

Kui algul oli linnajuhtide idee võtta Viljandi Veevärgilt ära üks kasutuna seisev suur kinnistu ja ehitada sinna loodavale Viljandi Linnahooldusele vajalikud ruumid, siis nüüd otsustati ruumid hoopis rentida. Nii alustab uus heakorraettevõte tegevust Musta tee asemel Reinu teel, kohas, kus veel hiljuti asus Cleveroni tehas.

Selle otsusega hoiab linn järgmisel aastal kokku ligi 150 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles