Reede, 28. november

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Hirm sööb hinge seest»
«Hirm sööb hinge seest» Foto: Ugala

.TEATER

Ugalas kell 19 «Hirm sööb hinge seest». Vaksali tänav 7, Viljandi. Tel 433 0777.

KINO

Männimäe salongkinos kell 18 lastefilm "Dr. Proktori puuksupulber", kell 20 uus Taani põnevik Maks Mikkelseniga  "Päästmine" . info: www.mannimaja.ee

ÜRITUSED

Linnagrupi koosviibimine on 28. novembril kell 11 Eha tänav 4. Vaatame  Dajan Ahmeti näidendit «Mats von Kartohvel»

Sakala keskuses kell 19 Sergei Masini soolokontsert

Pärimusmuusika aidas kell 20 tantsumaja.

Pubis Suur Vend kell 22 ansambel Hellad Velled. Turu tänav 4, Viljandi. Tel 433 3644.

Klubis Cheers kell 22 A-rühm. Lossi tänav 15, Viljandi.

NÄITUSED

Tarvastu raamatukogu näitusesaalis on üleval näitus «VVV ehk Vanainimeste väikesed veidrused». Posti tänav 52, Mustla.

TÜ Viljandi kultuuriakadeemia Vilma maja galeriis on näitus «Oma viis». Rahvusliku käsitöö osakonna 20. juubelile pühendatud väljapanek jääb avatuks 5. detsembrini T–R kella 11–16 Turu tänav 7, Viljandi.

Fellini kohvikus on Maari Soekoivi illustratsioonide näitus. Kunsti saab nautida jõuludeni. Kõik on oodatud ja tööd on ka müügiks. Kauba tänav 11, Viljandi.

Viljandi linnaraamatukogu trepihallis saab 29. novembrini vaadata plakatinäitust «Jugend in Deutschland – Noored Saksamaal» ning rännu- ja loodusmehe Fred Jüssi Islandi-teemalist fotonäitust. Lugemissaalis on raamatunäitus kümnest Viljandimaal sündinud või tegutsenud naisest «Söakaid naisi Viljandimaal(t)». Kojulaenutusosakonnas on 29. novembrini raamatunäitus «Saksa raamatuauhind – Deutscher Buchpreis 2005–2014». Linnagaleriis on 2. detsembrini Tallinna illustratsioonitriennaali näitus «Pildi jõud». Tel 433 8660. Tallinna tänav 11/1.

Sakala keskuse jalutussaalis on 12. detsembrini avatud Tõnis Laanemaa graafika näitus «Kirg». Tallinna tänav 5, Viljandi.

Viljandi vallamajas on harrastuskunstnik Tiia Arumäe maalinäitus, mis jääb avatuks 28. novembrini. Kauba tänav 9, Viljandi.

Karksi valla kultuurikeskuses on 30. novembrini üleval kaks näitust: sinises saalis Jüri Kase maalid ja teise korruse fuajeesTarvastu käsitöökoja tööd. Viljandi maantee 1, Karksi-Nuia.

Kondase keskuses on püsinäitusel kooliõpetaja Paul Kondase naivistlik maalilooming Viljandi muuseumi kogust. Ajutistest väljapanekutest on 30. novembrini üleval Edmunds Jansonsi animatsioon Irina Pilke päevikute põhjal «Väikese linnukese päevik» (Läti) ja 3. jaanuarini Virve Aruoja piltvaipade näitus «Värvilised unenäod». Pikk tänav 8, Viljandi.

Uku keskuse teisel korrusel on Enn Loidi fotonäitus «Viljandi enne ja nüüd». Tallinna tänav 41, Viljandi.

Kohvikus Day Off on Teet Lindma pastellmaalide näitusmüük. Ostjad toetavad üle-eestilist karikatuurivõistlust. Leola tänav 61, Viljandi.

Abja kultuurimaja fuajees on 30. novembrini üleval Teet Lindma maalinäitus, väikeses saalis fotonäitus «Orhideed Eestimaa looduses». Pärnu maantee 28, Abja-Paluoja.

Veski talu endises magasiaidas on avatud näitus «100 aastat käsitööd». Alumisel korrusel on väljapanek talupoja elamisest, teisel korrusel pitsid ja tikandid XIX sajandi algusest tänapäevani ning lapitehnika näitus. Eelneval kokkuleppel saavad lapsed näha taluloomi. Kolga-Jaani vald, Vissuvere. Info tel 5342 8267, Liivi Jurak.

Rolan Paul Firnhaberi kodugaleriis Imagi on fotonäitus kaljujoonistest «Rock Art Around the World». Viljandis Tartu ja Aia tänava ristmikul asuvas majas laupäeviti ja pühapäeviti kella 13–17.

Suure-Jaani külalistemajas on 15. detsembrini sügisnäitus «Enno Alliku maalid. Teine valik». Näha saab etteteatamisel telefonil 434 0035. Ilmatari tänav 3a.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles