Eelmisest maavanemast saab omavalitsuste liidu tegevjuht

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa Omavalitsuste Liit kinnitas liidu tegevjuhiks eelmise Viljandi maavanema Lembit Kruuse.
Viljandimaa Omavalitsuste Liit kinnitas liidu tegevjuhiks eelmise Viljandi maavanema Lembit Kruuse. Foto: Krista Ojamäe

Viljandimaa Omavalitsuste Liit kinnitas teisipäeval peetud vanematekogul liidu tegevjuhiks eelmise Viljandi maavanema Lembit Kruuse.

Viljandimaa Omavalitsuste Liidu vanematekogusse kuuluvad kõik Viljandimaa omavalitsusjuhid ning volikogude esimehed, kes toetasid Kruuse tegevjuhiks valimist.

Tegevdirektori ametikoha konkursile laekus seitse avaldust. Nende hulgast otsustas juhatus viia vanematekogu ette Lembit Kruuse.

Viljandimaa Omavalitsuste Liidu esimehe Kalevi Kauri sõnul sai Viljandimaa Omavalitsuste Liit tugeva, parima võimaliku ning maakonna võimaluste ja arengutega kursis oleva tegevjuhi. «Lembit Kruuse on end nii eelmises ametis maavanemana kui varasemalt omavalitsusjuhina tõestanud tasakaaluka, analüütilise ja koostöövalmis inimesena, kes suudab vastutust võtta ning igal tasandil maakonna kui terviku huvide eest seista,» kõneles Kaur.

Oma ametis peab Kruuse kõige olulisemaks esindada riigi ees Viljandimaa omavalitsuste huve.

Lembit Kruuse alustab tööd tegevdirektorina alates 1. jaanuarist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles