Kaanetuvale veekogule on praegu ohtlik tikkuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loo autor eile Paala järve kaldaäärsel jääl, mis praksudes kandis, kuid murdus ühes kohas kõrkjate juures. Ruutkood avab digilehes artikli videoga, milles on ühtlasi näha, kuidas ajakirjanik Ugala tiigi jääst läbi vajus.
Loo autor eile Paala järve kaldaäärsel jääl, mis praksudes kandis, kuid murdus ühes kohas kõrkjate juures. Ruutkood avab digilehes artikli videoga, milles on ühtlasi näha, kuidas ajakirjanik Ugala tiigi jääst läbi vajus. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eilne eksperiment paaril Viljandi veesilmal näitas, et jää võib inimest kalda ääres põgusalt kanda, aga kohe ka murduda.

Kui külm asub veekogusid kaanetama, leidub alati uudishimulikke, eriti lapsi, kes esimese jää vastupidavust oma jalaga katsuda tahavad. Et teisi säästa, läks Sakala meeskond sedapuhku ise katsetama.

Esmalt sõitsid reporter ja piltnik Viljandi järve plaažile, kuid selle ääres loksus vesi. Oli näha, et omajagu jääd on tekkinud Tartu maantee äärsesse otsa. Et sinna on läbi kõrkjate tülikas pääseda, ei hakanud me ligi tikkuma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles