Lõuna-Eesti politseijuhina jätkab Tarmo Kohv

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna prefekt Tarmo Kohv.
Lõuna prefekt Tarmo Kohv. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tänavu detsembris lõpeb Lääne ja Lõuna prefekti viieaastane ametiaeg. Politsei- ja piirivalveameti peadirektor Elmar Vaheri ettepanekul alustab tulevast aastast Lääne prefektina praegune Põhja prefektuuri kriminaalpolitsei juht Kaido Kõplas. Lõuna prefektina jätkab teist ametiaega Tarmo Kohv.

Elmar Vaheri sõnul ootab ta mõlemalt prefektilt eelkõige kogukonna ja teiste organisatsioonide kaasamist turvalisuse loomisse.

Vaher märkis, et Tarmo Kohv on viis aastat juhtinud piirivalvetööd kagupiiril ning targa ja koostööl põhineva piirivalvamise arendamine on ka järgmise ametiaja eesmärk.

Prefektuuride juhid nimetatakse ametisse viieks aastaks ning praeguste prefektide ametiaeg lõpeb tänavu 31. detsembril. Esmaspäeval toetas siseminister politsei- ja piirivalveameti peadirektori ettepanekut nimetada Tarmo Kohv Lõuna ja Kaido Kõplas Lääne prefekti ametikohale.

Tarmo Kohv on sündinud 13. juulil 1968. Riigiteenistuses on ta 1991. aastast ja 2004. aastani tegeles ta riigijuhtide julgestamisega. 2004. aastast on ta töötanud mitmel kohal prefektuurides. Kohv on olnud ametis Ida ja Lääne prefektuuris ning alates 2009. aastast juhtinud Lõuna prefektuuri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles