Tulevik pääses meistriliigasse

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tulevik tagas laupäeval Ahtme staadionil endale järgmiseks hooajaks koha Eesti tugevaimas jalgpalliliigas. Ida-Virumaal peetud hooaja viimasele mängule sõitsid omadele kaasa elama ka andunud poolehoidjad. Pärast tehti koos pilti.
Viljandi Tulevik tagas laupäeval Ahtme staadionil endale järgmiseks hooajaks koha Eesti tugevaimas jalgpalliliigas. Ida-Virumaal peetud hooaja viimasele mängule sõitsid omadele kaasa elama ka andunud poolehoidjad. Pärast tehti koos pilti. Foto: Alvar Loog

Läinud laupäeval tegi Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond Kohtla-Järvel Ahtme kunstmuruväljakul teises meistriliigasse ülemineku mängus 1:1 viigi Jõhvi Lokomotiviga. Et nädal varem Viljandis asetleidnud esimene kohtumine oli lõppenud väravateta viigiga, viis võõrsil löödud värav ta järgmiseks hooajaks meistriliigasse.

Tulevik tegi teoks selle, millest on kohalike jalgpallisõprade seas unistatud ja sosistatud viimased paar aastat – alates ajast, mil ta kerkis esiliigasse ning Aivar Pohlak saatis laiali kahel varasemal aastal meistriliigas Viljandimaad esindanud FC Viljandi.

Kui oma esimesel esiliiga hooajal püsis Tulevik meistriliiga kursil kõigest jaanipäevani, siis seekord läbis ta hooaja stabiilselt ja hoidis avavoorudes kätte võidetud positsiooni liidrite hulgas lõpuni. Ehkki paljud nägid meeskonna jõudmises üleminekumängudele rohkem sümboolset preemiat kui tegelikku sportlikku võimalust sellest vastasseisust võitjana välja tulla, suutis ta favoriidiseisuses Jõhvi Lokomotivi vastu kahe kohtumise kokkuvõttes ajaloolise võidu võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles