Võõrustajatele jäi kolm meistrikulda

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandis peetud Eesti sisesõudmise sarja avaetapil kavas olnud 6000 meetri distantsil välja jagatud  Eesti meistrimedalitest kuulub kolm Viljandimaa sportlastele.

Tütarlaste B-klassis võidutses Kärolyn Mäesaar ning sellest sõidus oli Brita Poolak kolmas. Noormeeste samas vanusegrupis olid kohalikud poisid Joonas Toom ja Hugo Mengel vastavalt teine ja kolmas. Kermo Randmäe teenis võimsa lõpuspurdiga esikoha meeste kergkaalus ning samuti kullaga lõpetas päeva naisveteranide sekka kuuluv Linda Meiesaar.

Meeste mõõduvõttu valitses algusest lõpuni Tõnu Endrekson, tema järel lõpetas Allar Raja teisena ning Andrei Jämsa kolmandana. Viljandi sõudeklubi meestest oli Kaur Kuslap viies ning päris võistluse alguses jalakrampide küüsi jäänud Kaspar Taimsoo tõmbas end üle lõpujoone 15. tulemusega. Rain Laidmaa oli selles sõidus 11.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles