Helsingis kestab Viljandimaa-teemaline mardilaat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helsingi peetakse Eestit tutvustavat mardilaata, kus tänavu on keskse tähelepanu all Viljandimaa.
Helsingi peetakse Eestit tutvustavat mardilaata, kus tänavu on keskse tähelepanu all Viljandimaa. Foto: Johan-Kristjan Konovalov

Täna avati Helsingi Kaapelitehases asuvas messikeskuses Eestit tutvustav mardilaat, kus tänavu on keskse tähelepanu all Viljandimaa.

Viljandi linnavalitsuse avalike suhete ja turismiameti juhataja Johan-Kristjan Konovalovi sõnul sai kell 10 avatud laat hoo sisse juba esimestel tundidel ning rahvast on algusest peale palju olnud. «Viljandi väljapanekus on eriti populaarsed Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia kudumid ja metallikäsitöö. Kõigi Viljandist välja tulnud laadalistega juhime tähelepanu ka järgmisel suvel toimuvatele rahvusvahelistele hansapäevadele,» rääkis Konovalov.

Tema sõnul on Viljandist mardilaadale tulnud kultuuriakadeemia, loomeinkubaator, pärimusmuusika keskus ja 2015. aasta rahvusvahelised hansapäevad loonud messihallis tugeva ühise väljapaneku, mis on sisukas ja pilkupüüdev. Täna on Viljandi väljapaneku juures esinenud muusikud Silver Sepp ja Cätlin Mägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles