Tulevik tagas koha Premium-liigas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval peeti Ahtme gümnaasiumi kunstmuruväljakul Premium-liiga otsustav üleminekumäng Jõhvi FC Lokomotivi ja Viljandi JK Tuleviku vahel, mis lõppes 1:1 viigiga.
Laupäeval peeti Ahtme gümnaasiumi kunstmuruväljakul Premium-liiga otsustav üleminekumäng Jõhvi FC Lokomotivi ja Viljandi JK Tuleviku vahel, mis lõppes 1:1 viigiga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval Ahtmes peetud Premium-liiga teine üleminekumäng Jõhvi FC Lokomotivi ja Viljandi JK Tuleviku vahel lõppes 1:1 viigiga.

Esimesel poolajal jätkasid meeskonnad eelmisel pühapäeval Viljandis  pakutud ettevaatlikku ja väheste võimalustega mängu. Avapoolajal jäid väravad löömata.

Teise poolaja 53. minutil asus Lokomotiv mängu 1:0 juhtima, kuid 71. minutil jõudis Tulevik Indrek Ilvese tabamusest viigini.

Selle tulemusega mäng ka lõppes ning tänu võõrsil löödud väravale pääses Viljandi JK Tulevik järgmiseks hooajaks Eesti jalgpalli kõrgseltskonda ehk Premium-liigasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles